Den 27.-28. april 2015 løber Dansk Selskab for Patientsikkerheds årlige konference om patientsikkerhed af stablen på Scandic Copenhagen. På programmet er projekt Sikkert Patientflow.

Den første dag er en kombination af plenum- og parallelsessioner. En af parallelsessionerne går i dybden med projekt Sikkert Patientflow.

Her kan du deltage i debatten om, hvordan man forbedrer flowet på sygehusene. Og du kan høre, hvordan styring på timer i stedet for dage samt kapacitetskonferencer og tavlemøder skaber et mere sikkert og sammenhængende forløb for patienterne og forebygger overbelægning.

Kom på virksomhedsbesøg
På konferencens andendag er der forskellige workshops. På en af dem kan du komme ud på besøg hos nogle virksomheder, som viser, hvordan de har udarbejdet en flerstrenget og professionel tilgang til at få viden om brugertilferdshed. 

Derudover gæster internationale eksperter konferencen. Vicepresident i North Shore Long Island Jewish Health System, Karen Nelson, fortæller, hvordan sundhedsvæsenet kan forbedre patientsikkerheden ved at bruge redskaber fra det amerikanske forsvar som TeamSTEPPS.

Carol Peden, senior quality improvement fellow i Health Foundation, forklarer, hvordan hun som anæstesiolog har skabt internationalt anerkendte resultater gennem datadrevet forbedringsarbejde med udgangspunkt i forbedringsmetoder.